Så får du fin lyster

Glow har varit de senaste årens hetaste hudvårdstrend. Att ha en frisk hud med vacker lyster har varit det mest åtråvärda hos såväl Hollywoodkändisarna som oss vanliga människor. Det är dock inte så svårt att förvandla en grådaskig hud till en strålande hy med glow. Med bra verktyg, rätt produkter och god kost kommer du snart att märka stor skillnad. Här kan du läsa mer om de bästa hudvårdstipsen.

Bra verktyg och produkter

Bra verktyg och rätt anpassade produkter är en absolut nödvändighet för att huden ska må bra. Hos skinroller.se hittar du ett brett utbud av det populära verktyget med samma namn. En skinroller kan enkelt användas för hemmabehandlingar. Den minimerar pigmenteringar, ärr, rynkor och glåmig hud. Den ökar dessutom hudens absorbering av hudvårdsprodukter vilket gör att de verkar bättre. Med andra ord får du mer glow tack vare denna innovativa produkt,

Undvik solen och ät rätt livsmedel

Att solen är hudens största fiende vet de flesta om. Solskador på huden är vanligt och många är svåra att reparera. Om du vill uppnå lyster i hyn bör du undvika solens farliga strålar. Tänk även på vad du äter. Det finns ett antal livsmedel som anses vara särskilt bra för huden och ger det önskade glowet, exempelvis blåbär, citrusfrukter och grönt te. Alkohol och tobak bör undvikas.