Hitta din form av träning

Att träna är viktigt för oss och det rekommenderar satt vi varje dag ska öka pulsen under 30 minuter. Där kan det skilja sig mellan oss alla men vardagsmotion är inte att förringa och om man varje dag tar en rask promenad på 30 minuter där man får känna lite svett är hälsosamt för oss. Det gäller att hitta den form av träning som passar dig bäst.

Alla är vi olika och har olika förutsättningar när det kommer till träning. Som tur är så finns det mängder med träningsformer som man kan välja bland. Vissa tycker om att träna på egen hand medans andra tycker om att hålla på med någon sport som träning. Här så finns det massor med lagsporter som du kan fundera på. Ta kontakt med någon klubb på den ort som du bor och kolla upp om du kan få vara med på träningar. Om det inte finns så kanske du kan dra ihop ett gäng kamrater som också gärna vill utföra någon lagsport.

Om du känner att du är en lagspelare så kanske hockey är något som du ska hålla på med. Detta kräver ju förstås att ni är fler som vill spela hockey och åka skridskor. Det kräver också en del utrustning som ni kan hitta på hockeystore.se. Om ni bara ska spela lite för skoj skull så kan det räcka med skridskor, hjälm, puck och klubba. Naturligtvis så behöver ni någonstans att spela också. Vintertid så kanske det finns någon spolad ishockeyplan där ni kan hålla till. Annars så kan det finnas någon klubb där ni kan hyra in er på deras ishockeyplan.